Advertisement

Yunanistan Yangın - Yunanistan Da Yanginlar Neden Cikti Bbc News Turkce : İtfaiye'den yapılan açıklamaya göre yangın köye yaklaşırken, mal ve can kaybına neden olmadan engellendi.

Yunanistan Yangın - Yunanistan Da Yanginlar Neden Cikti Bbc News Turkce : İtfaiye'den yapılan açıklamaya göre yangın köye yaklaşırken, mal ve can kaybına neden olmadan engellendi.. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği'nin yayınladığı yangın riski haritasına göre 2 ağustos pazartesi günü için batı trakya genelinde yangın riski taşıyan alanlar bulunuyor. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Aynı şekilde yunanistan'da bir günde 40'dan fazla yangın çıktığı söyleniyor. Yunanistan'ın paros adasında 27 haziran pazar günü kostos köyüne yakın çayırda çıkan yangın bölge halkını ve yetkilileri korkuttu.

Aynı şekilde yunanistan'da bir günde 40'dan fazla yangın çıktığı söyleniyor. Yunanistan'da geçen hafta itibariyle 58 yangın çıkmış, i̇talya'da 299 yangın çıkmış, yunanistan'ın yüzölçümü türkiye'nin 6'da biri kadar. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği'nin yayınladığı yangın riski haritasına göre 2 ağustos pazartesi günü için batı trakya genelinde yangın riski taşıyan alanlar bulunuyor. 58 yangın işte türkiye'de 100 küsür, 105 yangının çıktığı ve bunlardan 8'nin halen devam ettiği bilgisi var bu ortam içerisinde. Yunanistan'ın paros adasında 27 haziran pazar günü kostos köyüne yakın çayırda çıkan yangın bölge halkını ve yetkilileri korkuttu.

Son 10 Yilin En Buyuk Yangin Felaketinin Yasandigi Yunanistan Da Neler Oluyor
Son 10 Yilin En Buyuk Yangin Felaketinin Yasandigi Yunanistan Da Neler Oluyor from i.milliyet.com.tr
Öte yandan yunanistan'da da türkiye'de olduğu gibi elektrik kesintileri konusunda alarma geçildiği öğrenildi. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Aynı şekilde yunanistan'da bir günde 40'dan fazla yangın çıktığı söyleniyor. Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı. Demiştim ya, sadece hava kuvvetlerinde 41 adet uçak var. Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Yunanistan'da çıkan orman yangınında çok sayıda ev ve manastır hasar gördü.

Yunanistan'da son iki gün içerisinde 116 yangın meydana geldiği, bunların birçoğunun hala kontrol altına alınamadığı belirtiliyor.

Ülkemizdeki yangınlara rağmen türkiye'ye yardım teklifimiz halen geçerli türkiye'deki yangın felaketini yakından izleyen ülkelerin arasında bulunan yunanistan, türkiye'ye itfaiye uçağı göndermeye hazır olduklarını, ancak buna olumlu bir yanıt alamadıklarını belirtti. Öte yandan yunanistan'da da türkiye'de olduğu gibi elektrik kesintileri konusunda alarma geçildiği öğrenildi. Yunanistan'ın sisam adası'nda geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. İtfaiye ekipleri ve gönüllüler yangını söndürmeye. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da da 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı.türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor. Yunanistan'da binlerce dönüm ormanlık alan kül oldu. Türkiye'deki yangın felaketini yakından izleyen ülkelerin arasında bulunan yunanistan, türkiye'ye itfaiye uçağı göndermeye hazır olduklarını, ancak buna olumlu bir yanıt. Yunanistan'da çıkan orman yangınında çok sayıda ev ve manastır hasar gördü. Ekipler kayıplara ulaşmak için tek tek evleri arıyor. Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. 58 yangın işte türkiye'de 100 küsür.

Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Yunanistan'ın paros adasında 27 haziran pazar günü kostos köyüne yakın çayırda çıkan yangın bölge halkını ve yetkilileri korkuttu. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Yunanistan'da son iki gün içerisinde 116 yangın meydana geldiği, bunların birçoğunun hala kontrol altına alınamadığı belirtiliyor. Son yangın, başkent atina yakınlarındaki ormanda yaşandı.

Mgyafk2xlhba8m
Mgyafk2xlhba8m from i.haberglobal.com.tr
Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor. Aynı şekilde yunanistan'da bir günde 40'dan fazla yangın çıktığı söyleniyor. Yunanistan'ın sisam adası'nda geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. Yunanistan'da dün ve bugün onlarca yangın çıkmış, söndürme çalışmaları: #yunanistan 'da 58 farklı noktada orman yangını çıktı. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da da 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı. Yunanistan'da son iki gün içerisinde 116 yangın meydana geldiği, bunların birçoğunun hala kontrol altına alınamadığı belirtiliyor. 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı.türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor.

Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölenlerin sayısı 83'ye yükseldi. Yunanistan'ın sisam adası'nda geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. 110 çocuğun bulunduğu tatil kampı tahliye edildi 01 ağustos 2021, 06:08 iha yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Başkent atina ve çevre bölgeleri. Yunanistan'da başkent atina'nın ve çevresinin 'çok yüksek yangın riski' altın odluğu duyruldu. Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Pendeli belediye başkanı stergiyu, yangının kopan elektrik kablolarından. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika. Yunanistan'da binlerce dönüm ormanlık alan kül oldu. 58 yangın işte türkiye'de 100 küsür. Aynı şekilde yunanistan'da bir günde 40'dan fazla yangın çıktığı söyleniyor. İtfaiye ekipleri ve gönüllüler yangını söndürmeye. Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı.

Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor. Yunanistan örneğini vermemin sebebi, elbette ekşi sözlüğün her köşesine çöreklenen, yönetiminin. Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Ülkemizdeki yangınlara rağmen türkiye'ye yardım teklifimiz halen geçerli türkiye'deki yangın felaketini yakından izleyen ülkelerin arasında bulunan yunanistan, türkiye'ye itfaiye uçağı göndermeye hazır olduklarını, ancak buna olumlu bir yanıt alamadıklarını belirtti.

Xocufz6mv0rwxm
Xocufz6mv0rwxm from cdn.karar.com
Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Son yangın, başkent atina yakınlarındaki ormanda yaşandı. Sivil koruma genel sekreterliği'nin bugün için artan oranda yangın riski gördüğü alanlardan biri de rodop i̇li. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. 58 yangın işte türkiye'de 100 küsür. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika. Demiştim ya, sadece hava kuvvetlerinde 41 adet uçak var. Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor.

Hala 100'ü aşkın kayıp var.

İtfaiye ekipleri ve gönüllüler yangını söndürmeye. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika. İtfaiye'den yapılan açıklamaya göre yangın köye yaklaşırken, mal ve can kaybına neden olmadan engellendi. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Yunanistan'da başkent atina'nın ve çevresinin 'çok yüksek yangın riski' altın odluğu duyruldu. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı. Sıcaklıların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Başkent atina ve çevre bölgeleri. Yunanistan örneğini vermemin sebebi, elbette ekşi sözlüğün her köşesine çöreklenen, yönetiminin. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği'nin yayınladığı yangın riski haritasına göre 2 ağustos pazartesi günü için batı trakya genelinde yangın riski taşıyan alanlar bulunuyor. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği, 22 temmuz perşembe günü yangın çıkma riskinin çok yüksek olduğu bölgelerin haritasını yayınladı. Son yangın, başkent atina yakınlarındaki ormanda yaşandı.

Posting Komentar

0 Komentar